TECH DRONE serveis audiovisuals

TECH DRONE serveis audiovisuals

Filmació i Fotografia Aèria amb Drons

ELS DRONS REVOLUCIONEN EL MÀRQUETING, ESTALVIEN TEMPS, RECURSOS I APORTEN SEGURETAT A les INSPECCIONS INDUSTRIALS

TECH DRONE és una Operadora Aeronàutica de RPAS/drons professionals, autoritzada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), per a oferir Serveis de Filmació i Fotografia Aèria.

A més, estem autoritzats per a realitzar operacions aèries especialitzades en Espai Aeri Controlat (CTR) en tota la península.

Estem especialitzats a realitzar Operacions d'Inspecció Tècnica d'Edificis i Infraestructures, tant a nivell de Manteniment, Control d'Obra i Peritatge de Danys. Disposem d'Aeronaus habilitades per a realitzar vols en exteriors i interiors, facilitant la inspecció i documentació tècnica, en ubicacions de difícil accés o amb un alt risc per a les persones.

El nostre CLIENT POTENCIAL abasta qualsevol Empresa Privada, com l'Administració Local, Autonòmica o Estatal.

Els nostres serveis d'Inspecció i Documentació Aèria, tant en format de Filmació i Fotografia, com d'Inspecció amb Càmera Tèrmica i Alçaments 2D & 3D, permeten als nostres clients un ESTALVI en RECURSOS, tant a nivell ECONÒMIC com en TEMPS, a més de GUANYAR en SEGURETAT.

TREBALLEM amb les EINES del FUTUR, per a MILLORAR el teva feina d'AVUI

LA NOSTRA MISSIÓ: TECH DRONE existeix per a facilitar l'accés als serveis que ens permet l'última tecnologia en drons, aportant una major seguretat i qualitat en les operacions, així com l'estalvi en recursos econòmics i de temps.

ELS NOSTRES VALORS: Usem el nostre TALENT, APTITUDS, SERIETAT i EXPERIÈNCIA, per a arribar a l'EXCEL·LÈNCIA en cadascun dels treballs realitzats, sempre des de l'HONESTEDAT amb el CLIENT, i amb un esperit de SUPERACIÓ constant, tractant d'INNOVAR en cada pas que donem.

...
Dades de contacte
c/ De les Flors, 28, Vallserena
08458 - Sant Pere de Vilamajor
670233141

Filmació i Fotografia Aèria amb Drons