STRATEX INSTITUTE, S.L.

STRATEX INSTITUTE, S.L.
Referència: Serveis de màrqueting, consultoria de màrqueting, agència de màrqueting

Consultoria i agència de màrqueting des de 2001

Integradors de màrqueting 360º per a la teva empresa.

T'oferim solucions a la teva mida en serveis d'agència de màrqueting, consultoria de màrqueting, consultoria comercial, consultoria eCommerce, consultoria CRM, externalització del departament de màrqueting i formació comercial. Aplicant la ciència del Neuromàrqueting.

Som la direcció d'orquestra que farà funcionar el teu màrqueting amb harmonia.

...
Dades de contacte
Rambla d'Ègara, 116
08221 - Terrassa
656972784

Com et podem ajudar

Consultoria de Màrqueting, Vendes i CRM

Serveis de consultoria per projectes o per paquet d'hores en màrqueting i comercial. Ajudem a fer més competitiva i comercialment més exitosa la teva empresa.

Externalització del Màrqueting

Disposa de forma flexible d'un Director i equip de Màrqueting d'alta qualificació i experiència, per una quota mensual assequible i només quan ho necessitis. Un equip implicat en l'assoliment de resultats.

Agència de Màrqueting 360º

Serveis d'agència de màrqueting i comunicació integral 360º. Ja sigui dins d'un projecte de consultoria, en el servei d'externalització de màrqueting o per a una campanya contractada de forma aïllada. Un únic interlocutor per a qualsevol necessitat publicitària que la teva empresa pugui precisar. Totes les teves accions publicitàries sincronitzades i actuant sinèrgicament.

Formació en Màrqueting i Vendes

desenvolupem cursos de formació presencial i en línia a mida de les teves necessitats, impartits la majoria pels nostres propis consultors

A la divisió de formació empresarial enfatitzem els cursos per a empreses els àmbits de la nostra especialització: les vendes, el màrqueting i les habilitats clau. Des del 2001 hem acumulat més de 8.000 hores lectives com a formadors en cursos presencials i en línia. Aspirem a esdevenir el teu partner formatiu.