NOUDI - Disseny de Producte SL

NOUDI - Disseny de Producte SL

Noudi és una empresa especialitzada en el disseny de producte a mida, abasta tot tipus de projectes, encara que en els últims anys s'ha centrat més en el món de la Telecomunicacions, Electrònica Industrial i Professional i fibra òptica.

QUI SOM

Noudi és una empresa especialitzada en el disseny industrial de producte a mida, abasta tot tipus de projectes, encara que en els últims anys s'ha centrat més en el món de les Telecomunicacions, Electrònica Industrial, Electrònica Professional i fibra òptica.

A Noudi podem oferir el producte totalment finalitzat, començant per la primera idea fins a arribar a l'enginyeria, el prototip i la producció en sèrie. Lliurem el producte muntat, verificat i embalat amb els requeriments necessaris.

La nostra experiència ens ha ensenyat que el fonament de el disseny industrial és principalment el de detectar i generar solucions als problemes o inquietuds dels nostres clients , complint amb el temps fixat i amb els criteris de competitivitat. I aquest principi és comú en tots els projectes de disseny industrial, siguin de el sector que siguin

 

QUÈ FEM

  • Disseny de producte
  • Disseny de peces d'injecció de plàstic o alumini
  • Disseny de peces de xapa perforada i plegada
  • Disseny de perfils d'alumini extrusionat
  • Disseny de peces en termoconformat
  • Enginyeria aplicada, on podem dissenyar i fabricar els circuits electrònics
  • Prototips, disposem d'una impressora 3D que l'ajudarà a veure el producte acabat abans de començar la fabricació en sèrie.
  • Edició de plànols constructius i de fabricació
  • Producció en sèrie del seu producte, muntatge, verificació, embalatge i etiquetatge segons necessitats

A Noudi disposem d'un servei integral de disseny industrial, podem oferir als nostres clients el producte totalment finalitzat, començant per la primera idea fins a arribar a l'enginyeria, el prototip i la producció en sèrie. Lliurem el producte muntat i embalat amb els requeriments necessaris.

Com a dissenyadors, els pretenem ajudar a incrementar les seves vendes, oferint uns dissenys innovadors a preus competitius. Fem destacar el seu producte respecte a el de la competència, generant l'impacte necessari perquè la imatge de la seva empresa sigui retinguda i recordada. La nostra tenacitat està dirigida a satisfer els nostres clients amb la qualitat i experiència que ens caracteritza.

Disposem d'un departament de disseny que ofereix un estret contacte amb els nostres clients, per poder afinar a l'màxim les seves necessitats i oferir el resultat idoni.

És evident que la posada en marxa d'un producte nou no és fàcil, però la nostra especialitat rau precisament en aconseguir això, que un producte es dissenyi adequadament, que es controlin el màxim tots els processos posteriors durant la fase de subcontractació dels diferents components i que s'aconsegueixi el producte final esperat.

...
Dades de contacte
Jaume Ribó, 31 Local 2
08911 - Badalona
933842242
Horari

 

De dilluns a Dijous de 8 a 17:30h

Divendres de 8 a 14h