PACK ROSTISSERIA

Li oferim un pack promocional per a la posada en marxa de la seva ROSTISSERIA, amb els elements indispensables i necessaris al millor preu, sense oblidar-nos de la qualitat, ja que són de primeres marques. Tot això amb 1 any de garantia i a ports pagats

El pack que li oferim està compost per següent maquinària:

ROSTIDOR DE POLLASTRES a gas de 8 espases. Capacitat 40 pollastres. Fabricació nacional, amb materials d'alta qualitat. Certificat CE. Construïts en acer inoxidable acabat brillant de gruix 1 mm. Tancament parcial del darrere que evita pèrdua de calor i la transmissió a la paret, fent la graella més eficient. Transmissió per cadena i engranatges de gran qualitat. Motor de gran rendiment instal·lat fora de la font de calor. Cremadors independents de gran poder calorífic amb termoparell de seguretat. Xapa entre cremadors desmuntable amb la mà per a una millor neteja. Portes de vidre temperat amb tancament magnètic. Safata inferior d'acer inoxidable de gran capacitat per a la recollida d'olis i greixos. Aixetes independents regulables màxim / mínim amb comandaments de baquelita de gran qualitat i apartats de la font de calor. Suports d'espasa dissenyats per evitar pèrdues de calor, fent la graella més eficient. De sèrie es subministren predisposats per a gas propà-butà i es proporcionen injectors per a canvis a gas natural.
SAFATA PER TALLAR els pollastres. Construïda en acer inoxidable. Amb ccompartiment inferior per a l'emmagatzematge de les espases buides. Mides 1200x500
VITRINA EXPOSITORA de sobemesa calenta (de 30º a 90ºC). Construïda en acer inoxidable. 3 estants extraïbles i regulables. Vidre del darrere corredís. Mesures 640x340x630 mm.
GRATINADOR ELÈCTRIC regulable. Construït en Acer Inox interior i exterior. Graella regulable desmuntable. Regulador de temps acústic 15 ". Pilot testimoni. Parrilla regulable a 2 nivells de cocció. Temporitzador per gratinar. Potència: 4.500 W. Voltatge: 220 V. Mesures graella: 635 x 350 mm. Mesures exteriors 800x360x360 mm.
TAULA DE TREBALL central. Taulell d'acer inoxidable. reforçada i insonoritzada. Amb planxa galvanitzada sota el taulell per a més robustesa. Prestatge d'acer inox. reforçat amb perfils del mateix material. Potes regulables d'acer inox. de 40x40 mm. Mesures 1500x600x850 mm.


...