MP HOSTALERIA

MP HOSTALERIA
Referència: mphostaleria

MAQUINÀRIA PER LA HOSTALERIA I L'ALIMENTACIÓ

Som especialistes en la venda de maquinària per a l'hostaleria i la restauració. Subministrem per a hotels, restaurants, cuines d'hospitals, escolars, pizzeries ... Portem més de 35 anys dedicats a la venda de maquinària. Entra a la nostra BOTIGA ONLINE i descobreix el nostre ampli catàleg de productes. Subministrem a nivell nacional Què necessites? Podem ajudar-te, oferim un assessorament personalitzat perquè puguis trobar la maquinària que millor s'ajusta al teu negoci i a la teva butxaca. Troba els teus productes per gamma o en funció del teu negoci. Cuines completes per a bars i restaurants, sistemes de rentat, elements de preparació, elements per conservar en fred.....

Si el teu negoci ho necessita, el podràs trobar a MP Hostaleria. Som els teus proveïdors de maquinària industrial de confiança. Si alguna de la nostra maquinària deixa de funcionar, no passa res, perquè comptem amb un servei tècnic propi que posem a disposició dels nostres clients i intentarem donar solució al teu problema el més ràpid possible. Vols saber més? Contacta amb nosaltres, estarem encantats d'atendre't i de poder ajudar-te. A més, no et perdis les nostres ofertes i t'estalvies uns diners per a l'equipació del teu negoci. Tota la nostra maquinària és nova. Parlem?

...
Dades de contacte
Dàlia, 23
08470 - SANT CELONI
666 465 825
Horari

de dilluns a divendres, de 9 a 21 h.

MAQUINÀRIA PER LA HOSTALERIA I L'ALIMENTACIÓ

MP HOSTALERIA es una botiga online amb un ampli catàleg de Maquinària per a la hostaleria i la restauració, subministrem equipament per hotels, restaurants, cuines escolars, cuines hospitalàries, cuines d'empreses, cuines centrals, etc. 

MP hostaleria, mitjançant la seva botiga virtual, té per objecte la venda per internet dels productes i serveis necessaris per atendre les necessitats del sector de la restauració (Hostaleria, Restauració i Càtering), i també Alimentari.

Els clients potencials són els professionals i els particulars de tot el món, que desitgen treballar amb productes, maquinària i mobiliari de qualitat contrastada, disseny agradable, resistent a l'ús intensiu i preu competitiu.

La necessitat en la preparació i distribució d'aliments per satisfer les necessitats de la població és de continu creixement a causa de diversos factors, el creixement de la població, l'augment del turisme, el canvi d'hàbits de consum de les famílies i la seva pròpia estructura, que prefereix dedicar-se a les seves activitats professionals i de lleure que a dedicar temps, espai i esforç a preparar diversos menjars al dia.

Som una empresa del món de l'hostaleria, coneixedors de les necessitats dels clients de cada tipus d'establiment, oberts a escoltar i aprendre per millorar l'oferta amb les millors marques del mercat. Això ens permet aconsellar i orientar als clients en l'equipament que millor els pot servir per aconseguir els seus objectius.

*** Si no troba el que necessita a la nostra botiga on-line, envieu-nos una sol·licitud amb el màxim de detall possible del que necessita i l'hi buscarem. ***