Llars Independents

Llars Independents
Referència: LlarsIndependents

Llars Independents neix a Terrassa amb la fusió de passions com són el tracte amb les persones, l'empatia amb les diferents situacions i l'anticipació i resolució de problemes. Llars Independents també es crea amb la convicció de poder viure en família amb les nostres mascotes i és per això que fomentem el lloguer amb elles, mitjançant assegurances que puguin respondre davant de desperfectes. Col·laborem amb associacions i protectores d'animals perquè tinguin una vida digna i defensem els seus drets i els de les persones que comparteixen les seves vides al seu costat. Mantenint-nos fidels als nostres valors, col·laborem també amb empreses i organismes amb la convicció i la necessitat de salvaguardar la nostra cultura, el nostre idioma i identitat, convençuts que és possible un país millor.

Des de Llars Independents volem explicar-te per què no som una altra immobiliària que s'emporta comissions exagerades per vendre't el pis i, a més, treballem en exclusiva!. Som treballadors com qualsevol altre i per això no cobrem comissions, tenim un salari igual que tu.

Som immobiliaris, perquè ens dediquem al que ens agrada. Ens agrada estar en contacte amb les persones, que ens expliquin la seva trajectòria en la vida i com van acabar vivint on viuen. Ens agrada empatizar amb elles, posar-nos en el seu lloc per a entendre el per què d'un canvi d'habitatge. Ens agrada deixar clar, que les seves vivències no estan en venda, perquè comprenem que molta part de les seves vides ha transcorregut allí.

Llars Independents treballa en exclusiva perquè amb la confiança que ens proporcionis farem equip i aconseguirem el nostre propòsit, oferir la possibilitat que uns altres comencin la seva història. 

També treballem en exclusiva perquè entenem que no s'han de deixar les claus de casa teva a moltes immobiliàries alhora. T'imagines diverses persones circulant per casa teva a diferents hores del dia?.  Nosaltres tampoc. Entenem que la forma més respectuosa de tractar els nostres clients, és responent a la confiança que ells han dipositat en el nostre treball i per a això sempre anirà a casa teva el mateix o la mateixa comercial de Llars Independents i en els horaris que tu ens marquis. També deixarem casa teva ben tancada, persianes baixades, reixes i alarma connectada i, si ja no hi vius, baixarem l'automàtic de la llum i tancarem les claus de pas d'aigua i gas perquè no tinguis despeses extres.

Esperem haver sabut explicar per què som la teva immobiliària i com treballem per a merèixer-nos la teva confiança. Si tot i això tens dubtes, pots contactar amb nosaltres i t'atendrem encantats!.

 

...
Dades de contacte
08221 - Terrassa
693100292 / 693100418
Horari

Dilluns a Dijous 10'00-14'00 y 16'00-19'30

Divendres 9'00-13'00

Què oferim?