LICORS PORTET 1883

LICORS PORTET 1883
Referència: Distribucions Portet, SA

Licors Portet 1883 és una fàbrica de licors artesanal i familiar de la Pobla de Segur al Pallars Jussà dedicada a l'elaboració de ratafies i licors tradicionals del Pirineu.

LIcors Portet 1883 és una fàbrica de licors més que centenària de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Estem especialitzats en l'elaboració de ratafies i licors tradicionals del Pirineu, com el licor de cassís o el de fruits del bosc o l'aiguardent a l'aroma de ceps.

El nostre producte estrella és la Ratafia dels Raiers, creada per l'avi Joan Portet l'any 1964. Elaborem diverses ratafies reserva guardonades amb importants premis internacionals i també la Ratafia Terrània, la Ratafia Visca! i la Ratafia de l'Ermità dels Pirineus, feta a partir de la recepta possiblement més antiga trobada fins ara a Catalunya de finals del SXVIII.

Podem elaborar ratafies o altres licors per encàrrec amb fòrmules pròpies o d'altri.

Us convidem a visitar la nostra fàbrica de la Pobla de Segur. Només cal que ens contacteu per telèfon, per mail o mitjançant la nostra web i us obrirem les portes de casa per explicar-vos la nostra història des del 1883 i els secrets de la nostra alquímia.

...
Dades de contacte
Avinguda Sant Miquel del Pui, 4
25500 - La Pobla de Segur
973680132

Què oferim?

Punts de venda