DEFATEX EUROPA, SL

Referència: DEFATEX

Som especialistes en la fabricació d'embalatge de Seguretat i Logístic

DEFATEX® té més de 20 anys d'experiència en el sector de la Fabricació d'Embalatges de Seguretat i Logístic. És quelcom del que ens sentim orgullosos i volem sumar molts més anys d'experiència juntament amb dels nostres clients.
 
Inicialment l'activitat es centrava en valises i productes tèxtils diversos (missatgeria, publicitat, esport,...). A l'inici vàrem aconseguir una cartera de grans i petits clients, aquesta ens ofereix una visió del mercat àmplia i diàfana i juntament  amb el nostre "saber fer" diari, va ser el que provocà l'ampliació del portafolis de l'empresa.... els nostres client, a mesura que anàvem subministrant els productes originals, ens van anar sol·licitant més i més articles per més i més diferents usos... fins on em arribat a l'actualitat... hi ha un article per a cada necessitat, i si és el cas i no acaba de trobar al mercat l'article que vostè necessita l'hi podem desenvolupar
 
En les nostres modernes instal·lacions (ens vàrem traslladar a les noves i modernes instal·lacions l'any 2005) els hi subministrem els articles que ens demanen i en les  quals podem atendre'ls personalment. En aquestes instal·lacions trobarà un entorn agradable, el qual crea millor ambient de treball, provocant que els resultats siguin més òptims.
 
Estem orgullosos del nostre treball i esperem que vostès quedin satisfets, ens agrada esser "col·laboradors" o "assessors", més que "venedors" o "comercials". Donem el millor de nosaltres per entregar el producte òptim a cada necessitat o ús.
 
Actualment disposem d'una gran cartera de clients, ells ens avalen: bancs, caixes, asseguradores, petrolieres, distribuïdores d'alimentació, missatgeries i transportistes, químiques o laboratoris, .... Grans o petits en grandària ... tots importants per a nosaltres ... no es limiti en la mida de la seva petició, per molt petita o gran que sigui, nosaltres l'atendrem, és el nostre saber fer, sense limitacions.

...
Dades de contacte
Avda. Meridiana, 135, local
08026 - BARCELONA
935102610
Horari

De dilluns a dijous de 08:00 a 16:00

Divendres de 08:00 a 14:00

Venda En Linea (botiga electrònica)

Venem mitjantsant la nostra botiga electrònica: Acces a botiga DEFATEX

Tambè podeu demanar pressupostos personalitzats a: Correu electrónic DEFATEX

Ens trobareu a Avda. Meridiana, 135, local de Barcelona

El nostre telefon és 93 510 26 10