Can Solà

Can Solà
Referència: Cansola

Casa de colònies i aula de natura especialitzada en esdeveniments esportius i socials

Casa Solà és una casa de colònies amb 10 hectàrees de terreny (entre edificis, instal·lacions esportives, prats, boscos i hort) ubicada a Vilobí d'Onyar, La Selva.  A més de colònies escolars, també treballem amb tot tipus de grups, com ara esplais o empreses. 

Ens hem especialitzat en grups esportius i disposem de tres camps de futbol, piscina, un camp de voleyball i una pista de bàsquet.  També tenim tirolina i rocòdrom per a activitats d'aventura, i es poden fer moltes rutes a peu o en bicicleta pels voltants.

Disposem d'una carpa de 200m2 amb instal·lació de llums i so on fem tot tipus de celebracions i banquets.  També tenim una sala de 70m2 i terrassa igualment equipada i amb projector per a sessions de treball.

Els nostres clients poden venir a passar el diu gaudint d'un entorn natural, tenint també l'opció de quedar-se a dormir per a estades més llagues.  Cada habitació disposa de dutxa i wc propi.

També es pot venir un dia a fer una costellada, calçotada o fideuà, per exemple, tot gaudint dels espais oberts i naturals de l'entorn.

...
Dades de contacte
Can Solà, veïnat de Can Bells, 1, bústia 76
17185 - Vilobí d'Onyar
660840819
Horari

Obert tot l'any.