ARGOS TRADING

Referència: ARGOS-TRADING

ASSESSORIA A LA INTERNACIONALITZACIÓ PER A PIMES INDUSTRIALS

ASSESSORIA A LA INTERNACIONALITZACIÓ PER A PIMES INDUSTRIALS.

ARGOS, entre altres activitats, està enfocada al assessorament i acompanyament a les empreses que comencen a exportar o que ja estan exportant; a força organitzacions, es produeixen “buits” per dur a terme determinades accions i projectes que per diversos motius no s’acaba endegant: falta de temps, falta de recursos humans, o senzillament que aquestes accions o projectes potser no meriten la dedicació d’ una persona o la “distracció” dels col•laboradors. Amb el cost de oportunitat que això pot representar.
QUÈ FEM I COM PODEM AJUDAR A LES PIMES
 En el àmbit d’empreses INDUSTRIALS i BENS D’EQUIP
 Dins les àrees de EXPORTACIÓ i INTERNACIONALITZACIÓ
 Sempre com a externs i sota el model PER PROJECTES.
Quina cosa dona a les empreses una total seguretat en tres aspectes:
a) en el cost (pressupost acordat)
b) en la durada del projecte, determinada i també acordada, i
c) en l’èxit (doncs igualment consensuem els objectius a assolir en cada projecte)
Funcionar així permet a mes, una flexibilitat i adaptació a les necessitats de cada moment i situació, poden treballar per períodes i/o per projectes contrets i també els recursos econòmics que s’hi dediquin, ja siguin fixos, com variables.

...
Dades de contacte

ARGOS TRADING

Referència: ARGOS-TRADING

Som una empresa de serveis; fem projectes per a la exportació - internacionalització d'empreses industrials catalanes

ARGOS TRADING, entre altres activitats, està enfocada al assessorament i acompanyament a les empreses que comencen a exportar o que ja estan exportant; a força organitzacions, es produeixen “buits” per dur a terme determinades accions i projectes que per diversos motius no s’acaba endegant: falta de temps, falta de recursos humans, o senzillament que aquestes accions o projectes potser no meriten la dedicació d’ una persona o la “distracció” dels col•laboradors. Amb el cost de oportunitat que això pot representar.

 

QUÈ FEM I COM PODEM AJUDAR A LES PIMES

 • En el àmbit d’empreses INDUSTRIALS i BENS D’EQUIP
 • Dins les àrees de EXPORTACIÓ i INTERNACIONALITZACIÓ
 • Sempre com a externs i sota el model PER PROJECTES.

Quina cosa dona a les empreses una total seguretat en tres aspectes:

a) en el cost (pressupost acordat)

b) en la durada del projecte, determinada i també acordada, i

c) en l’èxit (doncs igualment consensuem els objectius a assolir en cada projecte)

Funcionar així permet a mes, una flexibilitat i adaptació a les necessitats de cada moment i situació, poden treballar per períodes i/o per projectes contrets i també els recursos econòmics que s’hi dediquin, ja siguin fixos, com variables, com una combinació.

 

Exemples de Projectes / Empreses que actualment tenim endegats o hem dut a terme recentment:

 • Amb tecnologia pròpia de software industrial; (a traves de PIMEC). Objectiu es intensificar i aprofundir la seva presència a LATAM, concretament Colòmbia i Costa Rica amb accions molt concretes que hem dissenyat i que ja s’estan executant.

 

 • De Barcelona, també amb producte propi i igualment en software industrial; organització d’una Jornada Tecnologia (Seminari) a Barcelona (Juny 2018) amb l’objectiu de tenir 30 empreses assistents, tan nacionals com internacionals. Els ponents, a mes dels de l’empresa, seran un representant de una associació empresarial (aquest, aportat per nosaltres) i una empresa usuària dels seus sistemes (“cas d’èxit”)

 

  • Repetició del model a Girona (Març 2019)

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Especialitzada en el disseny i fabricació d’automatismes per a l’accionament de portes, tanques, etc. (tan industrials com domèstiques). Volen revisar tan els seus processos interns al departament d’exportació i postvenda com tenir un “quadre de comandament” del procés de comandes des que els arriba i s’obre la comanda fins que arriba a casa del client, per als països de LATAM on estan exportant.

 

 • Empresa de Sabadell, disseny i fabricació de elements i aplicacions dins del “final de línia” en el sector del packaging: classificació, comptatge, separació, agrupació, etc....mitjançant sobretot la visió artificial. Els estem acompanyant en els seus inicis a la exportació, determinem països prioritaris, accions, etc...actualment, a més, els hem muntat la logística per la seva participació en una fira de caire internacional. Pla de Promoció Internacional (PPI) de ACCIO/AMEC.

 

 • Sector químic, fabricant de colorants, per muntar un stand a una fira a Dubai, des de 0 fins al dia de la apertura; el projecte abastava tots els aspectes que intervenen, organització, espais, decoració, desplaçaments.

 

 • Especialitzada en el Outsourcing de personal especialitzat , Enginyers i IT. Amb seu a Barcelona, amb oficines a diverses ciutat d’Espanya i a Liverpool, Suzhou (Xiina) i Singapur. Els hi organitzem i coordinem un “Open-Day” a la seva Planta Pilot (Lab) per als seus clients actuals i potencials, locals i internacional; dins la mateixa veuran i experimentaran modelatges, simulacions, prototips i testos fets per a empreses clients; constarà a més, d’una part dedicada al debat tècnic i networking entre les empreses participants (Març 2019).

 

 • Província de Girona ; disseny i producció de paviments industrials especials per a temperatures màximes/mínimes i ràpida aplicació i fixació, ideal per a empreses industrials, pavellons esportius, hospitals, grans superfícies... programa Servei Suport a la Exportació (SSE)amb PIMEC.

 

 • Vallès Oriental, fabricant de sistemes d’estanqueïtat; ja tenen presència internacional que pretenen reforçar, en volum i imatge, tant en els països on ja son presents com en possibles nous mercats. Programa Pla Promoció Internacional (PPI) de ACCIO/PIMEC.

 

 • Empresa del Baix Llobregat, dissenya i fabrica aixetes i complements de gamma alta; amb exportacions esporàdiques, volen consolidar la seva presència a certs mercats internacionals concrets amb un posicionament de prestigi, a traves de Delegats ben implementats en aquest sector. Programa Pla de Promoció Comercial (PPI) de ACCIO/PIMEC
...
Dades de contacte
Major 46, 4º, 1ª
08221 - Terrassa
619741224
Horari

09,00 - 17,00